Kaynarca Nakliyat Fiyatları

Kaynarca Nakliyat firması


Kaynarca nakliyat fiyatları çeşitli kriterlere göre farklılık gösteriyor. Asansörlü sistem kullanıldığı zaman montaj ve paketleme olduğu zaman fiyatlar yükseliyor. Fakat yine de diğer firmalara göre çok uygun fiyatlarda hizmet sunuyoruz. Kesin fiyat bilgisi almak için firmamızı arayabilirsiniz. Sizler de çok iyi hizmet almak istiyorsanız ve hızlı bir şekilde taşınmak istiyorsanız firmamızı tercih edebilirsiniz.

Özel Paketleme Yöntemi


Kaynarca Nakliyat firması olarak eşyalarınızı özenli bir şekilde paketliyoruz. Paketleme yaparken her odanın eşyasını ayrı kolilere koyuyoruz ve böylece yerleştirme yaparken zorluk yaşamanızı önlüyoruz. Örneğin mutfak eşyalarını bir koliye, salon eşyalarını başka koliye dolduruyoruz. Kırılacak eşyalarınızı özel ambalajlar ile paketliyoruz ve kırılacak eşya kâğıdı yapıştırarak yük aracına daha dikkatli konmayı sağlıyoruz. Yaptığımız paketleme doğrultusuna eşyalarınız hiçbir çizik dahi görmeden gideceği adrese varıyor.

Taşıma Sistemleri


Normal şartlarda elle taşıma yöntemi kullanılırken yüksek katlı binalarda asansörlü taşıma yöntemi kullanılıyor. Bu yöntemde uzman elemanlarımız asansör sistemini kullanarak eşyalarınızı makina gücü ile yukarı kaldırıyor. Yukarıdan da başka eleman eşyayı karşılayarak yerine yerleştiriyor. Bu sistemin sağladığı en iyi avantaj zamandan tasarruf ediyor olmasıdır. Elle taşıma yöntemine göre yarı yarıya kısa sürüyor.

Güven ve Montaj


Kaynarca Nakliyat firması olarak taşımacılık hizmeti sunarken müşterilerimize güven veriyoruz. Çünkü her şeyden önce müşteri memnuniyeti geliyor bizim için. Bunun için de eşyalarınızın firmamız tarafından hasar görmesine karşılık zararınızı karşılamak adına eşya sigortası yapıyoruz. Böylece eşyalarınızın hasarını biz karşılıyoruz. Ancak böyle bir şeye gerek kalmaz çünkü biz son derece dikkatli davranıyoruz. Montaj hizmetini de büyük eşyalar için veriyoruz. Örneğin gardırop ve yatak gibi eşyalarınızın montajını ve kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Sizler de güvenle firmamızı tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kordonboyu Mahallesi Temiz Evden Eve Nakliyat

Ümraniye Evden Eve Nakliyat

Kurtköy Sigortalı Evden Eve Nakliyat